Nu är det hög tid att göra din beställning av anslutning till vårt fibernät.

Sista beställningsdag är den 30 november 2015.

Gör din beställning här >>.​​

Har du några frågor du önskar att Vessige Fiberförenings styrelse behandlar?

Vi har nästa styrelsemöte den 17 november 2015.​

Imorgon, tisdagen den 17 november 2015 kl. 19.00, kommer det hållas ett möte på Tomal med våra Områdesansvariga.

Vi kommer bland annat gå igenom markavtalen som skall tecknas samt dela ut fiberskyltar.​

Varmt välkomna!

Det har kommit ett nytt brev från IP-Only och byNet där Gustav Ljungquist förtydligar några av delarna i det första brevet.
Om du inte har fått det finns det en kopia med i inlägget.​

Visst är det glädjande att vår ansökan till Falkenbergs Sparbank har beviljats och att vi får 2.000 SEK per anslutning? Det är vi glada för, tack så mycket!​

Förtydligande till brevet med inledningen "Nu bygger vi fiber kring Vessigebro med omnejd! från IP-Only Halland.

Arbetet med att bygga vårt fibernätet är inte beslutat om när det skall starta och vi väntar fortfarande besked på vår bidragsansökan, om vi får bidrag eller ej.

Dock är det viktigt att Ni går in på IP-Only Hallands sida och beställer eller sänder in beställningsformuläret som fanns med i utskicket innan den 30 november 2015.

Idag hade vi styrelsemöte i Vessige Fiberförening.

350 önskar anslutningar idag i nätet som kommer bli lite mer än 12 mil. Snart kommer våra områdesansvariga att besöka markägarna för markavtal och vi hoppas att vi snart får besked på vår ansökan.

Styrelsen består av Janna Ygreus, Ulf Johansson, Håkan Johnsson och Jan-Olof Nilsson.

Alla våra Områdesansvariga är varmt välkomna på fibermöte den 31 augusti 2015, kl. 19.00.

Mötet kommer hållas i Tomals matsal.

Bland annat kommer mark- och anslutningsavtal diskuteras samt senaste nytt.

Varmt välkomna hälsar Styrelsen!

Imorgon, den 8 juni 2015, har vi styrelsemöte. Har du någon fråga du önskar att vi tar upp?

Kontakta oss i styrelsen >>

I senaste numret av Brofästet kan ni läsa om när vår styrelsemedlem Jan-Olof Nilsson berättar om vår ansökan och vårt arbete.

Trevlig helg!

Nu är vår ansökan om bidrag inskickad. I september får vi preliminärt svar. Det ser vi fram emot, eller hur?

Vi ser med stor tillförsikt att erhålla bidrag då vi har mer än 85% av de åretruntboernde med i vår förening. Det är riktigt bra och kul.

Vi i styrelsen vill rikta ett stort tack till de områdesanvariga som har bidragit med stort arbete och engagemang för detta. Tack!

Om du vill träda ur vår fiberförening och inte vill skänka dina 100 SEK till Barncancerfonden vid utträdan så ber vi dig skriva in dina uppgifter nedan.

Observera att hela avgiften inte betalas ut, utan endast insatsen om 100 SEK.

Varmt välkommen på vårt Årsmöte i Ätrasalen måndagen den 16 mars 2015!
Bynet och IP-Only kommer också att medverka med information.

Se kallelse nedan.

Vi har fått ett beräknat cirka pris om 16.000 SEK inkl. moms per anslutning på vår fiber från Bynet och IP-Only.
Priset baseras på att vi får bidrag.

Priset för dem som ansluter i tätort är 19.900 SEK.

Årsmöte

Den 16 mars 2015, kl. 19.00 kommer årsmötet att hållas i Ätrasalen. Kallelse kommer, varmt välkomna!

Idag har styrelsen styrelsemöte. Har du någon fråga som du vill att vi tar upp? Vänligen kontakta någon i vår styrelse.

Telia kommer att bygga fibernät i Vessige tätort under 2015.

Du som har fastighet i tätorten har förmodligen mottagit brev från Telia med uppmaning att anmäla Ditt intresse och tillfälle för informationsmöte.

Vi rekommenderar Dig som fått detta brev att anmäla Ditt intresse samt gå på informationsmöte om möjlighet finns.

Vår arbete för att bygga ett fibernät för hela församlingen i Vessigebro fortsätter och så snart vi kan söka pengar för det kommer vi lämna in en ansökan.