2014

Vi önskar Er ett riktigt Gott Nytt År och hoppas att år 2015 blir ett bra fiber år!

Tack för allt engagemang och arbete under 2014!

Missa inte chansen att skicka Dina frågor som Du vill att vi tar upp i styrelsen. Har Du någon fråga Du vill att vi tar upp?

Läs om vår fiberförening i senaste numret av Brofästet.

Du är väl medlem?

Falkenbergs kommun bjöd in kommunens fiberföreningar och byalag till ett möte för att ge tillfälle att lyfta fram frågor och funderingar. Självklart var vi på plats för att få information från de medverkande representanterna från Falkenbergs kommun, Bynet, Rala, Skanova och Länsstyrelsen.

Mycket intressant att höra och träffa de övriga föreningarna. Tyvärr så är mycket fortfarande oklart vad gäller de kommande reglerna till ansökan av bredbandsstödet.

Vi bedömmer att vi har kommit långt i vårt arbete med ansökan. Vi kommer dock att fortsätta vårt arbete och förbereda så mycket som möjligt för att kunna sända in en så komplett ansökan som möjligt när det väl är dags.

En förening hade tänt sitt fibernät precis dagen innan och det vill ju vi också uppleva snart, eller hur?

Fiberlån

De fastighetsägare som är kunder i Falkenbergs Sparbank erbjuds möjligheten att låna pengar för anslutsavgiften. Läs mer här>>

De som inte är kunder i Falkebnbergs Sparbank får vända sig till "sin" bank, alternativt hälsar Falkenbergs Sparbank att du är välkommen som kund!

På onsdag är det styrelsemöte för vår fiberförening. Vi kommer då gå igenom projektet, status, medlemmar och anmälda fastigheter, områdesansvariga, aktivitet i entreprenörsgruppen med mera. Har du någon fråga som du önskar att vi tar upp?

Kontakat oss i styrelsen >>

Här hittar du de fastigheter som har valt att ansluta sig till vårt kommande fibernät.

Klicka här>>

Nej, det är inte försent att bli medlem i vår fiberförening.
Känner Du någon som missat att bli medlem, någon fastighet som ej gått med eller en fastighet som fått nya ägare och inte känner till vår fiberförening?

Sjävklart är Ni välkomna till vår fibrföening! Kontakta någon av oss i styrelsen.

Väl mött!

Ikväll har vi i Vessige Fiberförening vårt första möte med områdesansvariga och blivande medlemmar i entreprenörsgruppen. Vi kommer gå igenom vad de olika rollerna innebär, status just nu och vad som kommer hända framöver.

Vi hälsar er varmt välkomna kl. 19.00 på Tomal i Vessigebro.

Inom kort återkommer vi med mer information kring hur gruppen ser ut och vem som är områdesansvarig hos dig.

Styrelsemöte 6 augusti 2014!

Vilken härlig sommar vi haft, men nu är det dags för höstens första styrelsemöte.

Har Du någon fråga som Du vill att styrelsen skall ta upp?

Kontakta oss gärna!

Nedan finner du vårt föreningsstämmoprotokollet från årsstämman som fördes vid Vessige fiberförening ekonomisk förenings årsstämma den 26 maj 2014.

Är det dig vi söker till entreprenörsgruppen i vår fiberförening? Vill du vara med så kontakta gärna oss i styrelsen.

Just nu håller vi i styrelsen på att hitta Områdesansvariga för vårt kommande fibernät.
Ett spännande uppdrag där du bland annat värvar nya medlemmar till vår fiberförening samt tar hand om de befintliga, du arbetar med markavtalen och sedan anslutningsavtalen. Du kommer ha ett helhets ansvar för just ditt område. Områdena är idag inte fastställda utan görs utifrån Områdesansvariga och deras medarbetare.

Vi kommer ha gemensamt möte för samtliga Områdesansvariga framöver för att stödja er i rollen.

Vänligen kontakta oss i styrelsen om du skulle vilja ha detta viktiga uppdrag eller på annat sätt bidraga.

Tack för att många kom på vår årsstämma med efterföljande information om vad som kommer hända framöver i vår fiberförening.

Stort tack till Lena som avgick från styrelsen. Nya styrelsen finner Du under Kontakt. Varmt välkommen att kontakta oss!