Informationsmöte i Köinge

Falkenbergs kommun bjöd in kommunens fiberföreningar och byalag till ett möte för att ge tillfälle att lyfta fram frågor och funderingar. Självklart var vi på plats för att få information från de medverkande representanterna från Falkenbergs kommun, Bynet, Rala, Skanova och Länsstyrelsen.

Mycket intressant att höra och träffa de övriga föreningarna. Tyvärr så är mycket fortfarande oklart vad gäller de kommande reglerna till ansökan av bredbandsstödet.

Vi bedömmer att vi har kommit långt i vårt arbete med ansökan. Vi kommer dock att fortsätta vårt arbete och förbereda så mycket som möjligt för att kunna sända in en så komplett ansökan som möjligt när det väl är dags.

En förening hade tänt sitt fibernät precis dagen innan och det vill ju vi också uppleva snart, eller hur?
 

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln