Nu har broschyren landat i brevlådorna

Nu bör alla fastighetsägare i Vessigebro ha fått vår broschyr. Ni som inte har fått den kan läsa om projektet och föreningen här på vår hemsida. Det går även att läsa och skriva ut  broschyren samt anmälningsformuläret i PDF format. Ni hittar dessa i högerspalten här eller på sindan "Anmälan" där ni kan läsa broschyren direkt på skärmen.

Medlemskapet visar att du önskar ansluta din/dina fastighet/-er till fibernätet. Som medlem har du rösträtt på kommande årsmöte.

Projektet kommer endast att genomföras om tillräckligt många svarar att de vill ansluta sin fastighet.

Anmäl er gärna så fort som möjligt!

Insatsen är 100 kr per fastighet.

Medlemsavgiften för 2013 är 150 kr per fastighet.

250 kr betalas senast 2013-04-30 till Bankgiro nr 140-7089.

Ange ditt namn & fastighetsbeteckning i meddelande så att vi

kan identifiera vem som betalt.

Använd anmälningsblanketten! En fastighet per anmälningsblankett!

OBS! Vi ber dig skicka in blanketten även om du väljer att inte ansluta din fastighet. Det är viktigt att vi får en bekräftelse på att alla fastighetsägare har fått möjlighet att ta ställning till detta erbjudande.

Är det något ni undrar över så är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Nästa informationsmöte

Måndagen den 15 april kl. 19.00 är du välkommen till Ätrasalen i Vessigebro på informationsmöte. Vi bjuder på fika.

Adress: Allevägen 9

Välkommen!